tiistai 11. syyskuuta 2012

Aamupalaa

Jatkuva rahkan kittaaminen on itselleni aika vierasta ja olin järkyttynyt miten pahaa maitorahka on, kun yritin syödä sitä muutamana päivänä mansikoiden ja mehukeiton kaverina. En voi käsittää miten moni laihis-/fitnessbloggaaja voi vetää rahkaa monta kertaa päivässä melkein sellaisenaan, itse en todellakaan pysty samaan, alkaisin varmaan vihata syömistä tai turvautuisin heti kaikkiin suklaaherkkuihin...

Nyt olen keksinyt miten saan rahkani herkullisessa muodossa alas! Rahkaa haluaisin syödä aamu- ja iltapalaksi lähinnä sen takia, että se täyttää hyvin, illalla toimii palautuksena treenini jälkeen ja en saa muutenkaan ravinnostani tarpeeksi proteiinia, sillä syön todella vähän lihaa, papuja, you name it. Eli rahkalle olisi kysyntää ruokavaliossani vaikka en jumppaisi ollenkaan.

Viime päivinä olen tehnyt rahkasta herkullista smoothieta! Laitan iltaisin jääkaappiin sulamaan pakkasesta mansikoita ja mustikoita, aamulla heitän ne banaanin, rahkan ja mehukeiton kanssa kulhoon ja surrautan superhyväksi smoothieksi. Teen illalla valmiiksi, jos aamulla uhkaa tulla kiire. Ihan mielettömän hyvää, eikä maistu yhtään rahkalta!!

Proteiinismoothie
1prk/250g rahkaa (Ehrmann's on parempaa kuin Rainbow)
n. 2dl pakastemansikoita
n. 1dl pakastemustikoita
1 kuorittu banaani
n. 1dl sokeritonta mansikkakeittoa

Soseuta sulaneet marjat ja muut ainekset sauvasekoittimella/blenderissä. Nauti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti